Meniu Închide

Franciză

Franciză

În prezent, Hygge Pizza este un lanț de Pizzerii din România, fiind întâlnit în București, dar și în alte 7 orașe, fiind totodată cea mai accesată franciză de pe teritoriul țării.

Prima Pizzerie a debutat în anului 2021 și s-a impus rapid pe piață, în prezent brandul numărând peste 16 de locații active.​

Hygge Pizza este un concept unic în domeniul HoReCa, unde accentul este pus pe calitatea produselor, dar și pe design-ul prietenos al locațiilor, îndeamnând un număr cât mai mare de persoane diferite ca profil să devină clienți fideli.

În acești ani de când a fost creat brandul, cifra de afaceri, dar și numărul de accesări a crescut în mod impresionant. Aceste rezultate sunt influențate și de francizarea pizzeriilor către tineri, absolvenți de studii superioare, Hygge Pizza susținând dezvoltarea celor care vor să aleagă drumul antreprenoriatului.

Sistemul de franciză satisface cerințele până în cele mai mici detalii , având un departament intern care se ocupă de dezvoltarea și perfecționarea sistemului. Investiția globală este cuprinsă între 15.000-25.000 euro, incluzând și taxa de franciză.

Dacă ai ajuns aici înseamnă că avem deja un lucru în comun: pasiunea pentru branduri românești de succes!
Hygge Pizza scrie povești de succes alături de partenerii francizați mizând pe planuri de business eficiente și personalizate care să îți asigure flexibilitate și independență financiară.

Cine suntem ?

Hygge Pizza în cifre
peste 0 de felii pizza zilnic

zilnic​ peste

0

de felii pizza

peste 0 kg mozzarella lunar

peste

0

kg mozzarella lunar

peste 0 kg aluat lunar

peste

0

kg aluat lunar

0 orașe
0 locații